Tabung Bantuan Palestin di Masjid Paya, Perlis

amanpalestine3

Dijemput semua warga perlis yang perihatin untuk bersama-sama menyumbang ke dalam Tabung Bencana Palestin di Masjid Paya pada hari Jumaat ini (9 Januari 2009) selepas solat Jumaat.

Advertisements

Satu Respons to “Tabung Bantuan Palestin di Masjid Paya, Perlis”

 1. Assalamualaikum.
  Tidak terlambat rasanya untuk saya mengucapkan tahniah dan ucapan penghargaan kepada semua yang terlibat dalam menjayakan usaha melancarkan Tabung Bencana Palestin di Masjid Paya pada hari Jumaat 9 Januari 2009 yang lalu.

  Kepada PEMBINA Perlis selaku sukarelawan Aman Palestin, sekalung tahniah. Moga digolongkan kalian di kalangan para mujahid yang menyumbangkan darah dan roh mereka untuk mempertahankan bumi Palestin yang mulia itu.

  Kepada Tuan Imam dan seluruh AJK Masjid Al Kauthar, Paya. Saya berbangga kerana tuan-tuan berjaya menjadikan rumah ibadah ini benar-benar bermanfaat untuk ummah sejagat.

  Terimakasih juga kepada tuan imam di atas khutbah khas yang membangkitkan keinsafan dan semangat juang kepada kami sidang jamaah pada hari tersebut.

  Kepada seluruh warga kariyah masjid Al Kauthar, teruskanlah menyumbang kepada jihad di bumi Palestin, moga kampung kita ini mendapat rahmat Allah sebagai “baldatun tayyibatun, warabbun ghafuur” (negeri yang baik dan mendapat keampunan Allah)

  Sekian.. wassalam.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: